Vuohenjuustopunajuuret on tässä talossa yksi klassikko, joita tehdään joka vuosi joulupöytään, tapaspöytiin, lihan lisukkeeksi, ihan mihin tarkoitukseen vain. Superhelppoa ja niiin hyvää. Ainut vaan, että punajuurien kuoriminen on aina homma sinänsä ja punaisilta käsiltä/roiskeilta ei voi välttyä, mutta se on sen arvoista.
Vuohenjuustopunajuuret
(4-8 annosta)
Raaka-aineet:
1kg punajuuria
1-200g vuohenjuustoa
timjamia
suolaa
hunajaa
oliiviöljyä
Koristeluun halutessa tuoretta timjamia ja herneenversoja
Ohje:
- Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi.
-Ripottele pinnalle timjamia ja oliiviöljyä.
- Laita uuniin paistumaan 175-200 asteeseen.
- Paista noin 20 min ja sekoittele tarvittaessa välillä.
- Lisää pinnalle vuohenjuustokiekot ja anna olla uunissa muutama minuutti.
- Ripottele pinnalle suolaa ja halutessa hiukka hunajaa.
- Koristele.
Tarjoile esimerkiksi kanafileiden, hummuksen ja uunikasvisten kera,
- Sanna💛
Kommentit
Lähetä kommentti