Italianpata (Gluteeniton,maidoton)

Italianpata on helppo, nopea ja maukas ruoka. Se on itsetehtynä myös muisto vain niistä kaupan valmispusseista, jotka meinasivat olla jonkinlainen hitti jossain vaiheessa. Tässä ihana resepti arkeen ja setistä tulee iso pannullinen ruokaa.


Italianpata
4-6 hlö

Raaka-aineet:
700g naudan jauhelihaa
2 sipulia
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa,oreganoa,mustapippuria,basilikaa,chiliä,cayennea
1,5 tuubia tomaattipyrettä
(1prk tomaattimurskaa)
1l vettä
1 lihaliemikuutio tai fondia
400g gluteenitonta spagettia pilkottuna
1iso pss herne-maissi-paprikaa

Ohje:
- Paista jauheliha ja sipulit pannulla ja muasta tomaattipyreellä ja mausteilla sekä halutessasi enemmän tomaattisuutta lisää vielä purkki tomaattimurskaa.
- Lisää paistinpannulle tai pataan sekaan vesi sekä spagetit ja lihaliemikuutio. 
- Hauduta noin 10 min, kunnes spagetit melkein kypsiä. 
- Lisää he-ma-pap ja hauduta vielä hetki.
- Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.
- Tarjoa salaatin kera.

Tämä maistuu varmasti!
- Sanna💛



Kommentit