Juustoiset lihapullat (Gluteeniton)

Sekoitinpas yhtenä päivänä jääkaapin jämiä kasaan ja niistä syntyi älyttömän hyviä hiukka italialaistyylisiä ihanan juustoisia lihapullia. Näiden kanssa menee hyvin esimerkiksi pasta tai riisi. Meillä nämä maistuivat uunissa paahdettujen parsakaalien ja salaatin kera. Nämä lihapullat ovat uunissa alle 30 minuutissa ja melkein paistettukin siinä ajassa.



Juustoiset lihapullat
(noin 10 isoa lihapullaa)

Raaka-aineet:
500g naudan jauhelihaa
1 sipuli pilkottuna
2 kananmunaa
1dl mozzarellaraastetta
1dl emmentalraastetta
0,5dl fetaa pieninä kuutioina
kourallinen tuoretta persiljaa pilkottuna
kourallinen tuoretta basilikaa pilkottuna
1-2 tl suolaa 
pippuria
kourallinen kirsikkatomaatteja lohkoina

1prk paseerattua tomaattia


Ohje:
- Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi.
- Pyörittele lihapullat ja laita ne vuokaan.
- Valuta päälle paseerattu tomaatti.
- Paista uunissa noin 20 min.
- Tarjoile pastan, riisin tai kasvisten kera.

Tästä suosikkiresepti koko perheelle,
- Sanna💛

Kommentit