Jatkoin innostuneena minun tämän vuotista tryffelisarjaa näillä ihanuuksilla. Lakritsi vain sopii mielestäni niin monen suklaan kanssa yhteen. Suosittelen kokeilemaan.
Lakritsi-valkosuklaatryffelit
(20-25kpl)
Raaka-aineet:
1dl kermaa
250g gluteenitonta valkosuklaata
25g voita
Gluteenitonta lakritsia
Lakritsijauhetta
200g sulatettua valkosuklaata
Ohje:
- Kuumenna kattilassa kerma ja lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja voi. Sekoita kunnes kaikki on sulanut.
- Nosta seos kovettumaan jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
- Ota lusikallinen kovettunutta täytettä ja pyörittele palloksi ja upota keskelle pala lakritsia.
- Anna pallojen kovettua hetki jääkaapissa tai pakastimessa.
- Pyöritä pallot sen jälkeen lakritsijauheessa.
- Laita kovettumaan tunniksi jääkaappiin tai 20 minuutiksi pakastimeen.
- Sulata valkosuklaa ja pyöritä pallot siinä. Nosta kovettumaan pakastimeen tai jääkaappiin.
- Anna kovettuneiden tryffeleiden seistä hetken huoneenlämmössä ennenkuin irrotat ne alustalta.
- Säilytä tryffeleitä jääkaapissa.
Tarjoile ja nauti,
- Sanna 💛
Kommentit
Lähetä kommentti