Lakritsi-valkosuklaatryffelit (Gluteeniton)

Jatkoin innostuneena minun tämän vuotista tryffelisarjaa näillä ihanuuksilla. Lakritsi vain sopii mielestäni niin monen suklaan kanssa yhteen. Suosittelen kokeilemaan.


Lakritsi-valkosuklaatryffelit 
(20-25kpl)

Raaka-aineet:
1dl kermaa
250g gluteenitonta valkosuklaata
25g voita

Gluteenitonta lakritsia

Lakritsijauhetta

200g sulatettua valkosuklaata

Ohje:
- Kuumenna kattilassa kerma ja lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja voi. Sekoita kunnes kaikki on sulanut.
- Nosta seos kovettumaan jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
- Ota lusikallinen kovettunutta täytettä ja pyörittele palloksi ja upota keskelle pala lakritsia.
- Anna pallojen kovettua hetki jääkaapissa tai pakastimessa.
- Pyöritä pallot sen jälkeen lakritsijauheessa.
- Laita kovettumaan tunniksi jääkaappiin tai 20 minuutiksi pakastimeen.
- Sulata valkosuklaa ja pyöritä pallot siinä. Nosta kovettumaan pakastimeen tai jääkaappiin.
- Anna kovettuneiden tryffeleiden seistä hetken huoneenlämmössä ennenkuin irrotat ne alustalta. 
- Säilytä tryffeleitä jääkaapissa.

Tarjoile ja nauti,
- Sanna 💛


Kommentit