Tacoveneet (Gluteeniton,maidoton)

Herkulliset Tacoveneet syntyvät nopeasti ja ne ovat loistavaa tarjottavaa. Tästä helppo ruoka arkeen ja juhlaan ja nämä maistuu varmasti myös lapsille, koska täytteet voi valita itse. Ja mikä huippua, nämä kupin malliset kuoret pysyivät haukatessa paljon paremmin kasassa kuin ne normaalit tacokuoret, jotka meinaavat hajota aina käsiin ja syöminen on kaikkea muuta kuin siistiä. Tee quacamole puolisen tuntia ennen tarjoilua jääkaappiin tekeytymään. Salsan voit joko ostaa valmiina tai tehdä sen itse alla olevalla ohjeella.

Valmiit Tacoveneet

Uuniin menossa


Tacoveneet
(14 kpl)

Raaka-aineet:
400g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 pss Taco-mausteseosta
hiukka vettä

1pkt Tacoveneitä
minitomaatteja
1prk Koskenlaskija- cheddarjuustokastiketta
1prk tavallista ranskankermaa tai maidotonta ranskankermaa

Quacamolea

Itsetehtyä salsaa tai kaupan purkista valmista

Ohje:
- Paista jauheliha ja sipuli. 
- Mausta tacomausteella ja tilkalla vettä.
- Laita uuni lämpenemään 125 asteeseen. 

- Täytä tacoveneet jauhelihalla, tomaattilohkoilla ja laita päälle cheddarjuustokastiketta.
- Paista uunissa 5-10 minuuttia.
- Täytä valmiit tacot salsalla, ranskankermalla ja quacamolella.
- Päälle salaattia.

Nauti!
- Sanna💛

Kommentit