Herkulliset katkarapu-avokadotapakset (Gluteeniton)


Nämä onnistuivat täydellisesti ja olivat superhyviä. Ihania ja raikkaita tapaksia, jotka sulivat suuhun. Nämäkin syntyvät nopeasti tarjoiltavaksi.


Katkarapu-avokadotapas

Raaka-aineet:
180g pss katkarapuja
200g tuorejuustoa
1 avokado
1-2tl sitruunamehua
kourallinen hienonnettua tilliä
aavistus suolaa

gluteenittomia suolakeksejä

Ohje:
- Sekoita sauvasekoittimella kaikki muut aineet paitsi katkaravut.
- Maistele ja lisää tarvittaessa tilliä,suolaa tai sitruunamehua.
- Anna täytteen vetäytyä vähintään tunti jääkaapissa. Täytteen voi myös tehdä jo edellisenä päivänäkin valmiiksi.
- Laita juuri ennen tarjoilua keksin päälle täytettä, katkarapuja ja leikkaa saksilla tilliä koristeeksi.

Nauti,
- Sanna💛


Kommentit