Kukkakaali-kanakeitto (Gluteeniton, maidoton)

Tästä tuli kuulemma meidän lasten suosikkikeitto lohikeiton rinnalla. Ja hyväähän se olikin. Mieto curryn maku taustalla sulautuen pehmeään kookosmaitoon. Lämmin suositus tälle kasvis-kanakeitolle.



Kukkakaali-kanakeitto

Raaka-aineet:
900g kanaa
1 keskikokoinen tai iso kukkakaali
6-8 porkkanaa
 6-8 tomaattia
1 rkl mietoa currytahnaa
suolaa, pippuria myllystä
1 kasvisfondye
1 kanafondye
1 tlk kookosmaitoa
vettä

Ohje:
- Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi kattilaan.
- Kuori ja pilko porkkanat pieniksi kuutioiksi.
- Laita sen verran vettä, että kasvikset peittyvät.
- Lisää sekaan fondyet ja hiukka suolaa sekä pippuria+ mieto currytahna.
- Keitä 10-15 min.
- Lisää sekaan pilkotut raa'at kanat sekä tomaattikuutiot.
- Keitä 10 min.
- Lisää kookosmaito ja kiehauta.
- Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

- Sanna💚

Kommentit