Feta-tomaatti-parsakaalipiirakka (Gluteeniton)

Tämä on maistuva piirakka juhlaan kuin juhlaan. Kevyttähän tämä ei ole, koska voita löytyy pohjasta reilusti, mutta niin herkullista. Tästä ohjeesta tulee pellillinen ja tämä on nopea valmistaa.


Feta-tomaatti-parsakaalipiirakka
(pellillinen)

Raaka-aineet:
300g voita
2dl Semper vaalea gluteeniton jauhoseos
1dl Lidl gluteenittomia kaurajauhoja
muutama rkl vettä
ripaus suolaa

400g fetaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
500g parsakaalta
6dl punaista luomumaitoa(Tai Oatly-kaurakermaa)
4 kananmunaa
mustapippuria rouhittuna

Ohje:
- Nypi jauhot ja voi sekaisin. Lisää suola ja vesi. 
- Levitä pellille jauhotetuin käsin.
- Keitä parsakaaleja pienessä vesimäärässä kattilassa noin 10-15 min, jotta ne hiukka pehmenevät.
- Levitä ne pohjan päälle.
- Murustele päälle feta sekä levitä puolitetut tomaatit.
- Sekoita maito, kananmunat ja mustapippuri.
- Kaada tasaisesti täytteen päälle.
- Paista 200 asteen uunissa 35-40 min,jolloin pinta hiukka ruskettuu.
- Tarjoa piirakka hiukka lämpimänä.

- Sanna💛

Kommentit

Lähetä kommentti