Uppomunat (Gluteeniton,maidoton)

Tässä on helppo tapa tehdä herkullisia uppomunia, joissa on kiinteä valkuainen ja aivan raaka keltuainen. Nämä sopivat loistavasti yhteen esim parsan kanssa, kuten alla kuvassa. Lisäkkeenä on blogin reseptillä tehtyä quacamolea ja fetajuustoa.

Valmiit uppomunat
(Irrota varovaisesti kelmusta joko leikkaamalla saksilla kiinnityskohtaan reikä tai aukaisemalla solmu, koska muuten raaka keltuainen voi tulla ulos, kuten vasemmanpuoleisessa munassa)

1. Raaka kananmuna laitetaan kelmukuoppaan lasin sisään ja maustetaan suolalla.

2. Pyöritä kelmu tiukasti kiinni kananmunan ympärille ja tee kelmusiivuista pyörittelemällä naruja,jolla sidot pussin tiukasti kiinni.

3. Laita kuumaan veteen 4 minuutiksi ja munat ovat valmiit.

Tämä on mun mielestä paras tapa tehdä kananmunia!
- Sanna💛

Kommentit