Tämä ohje on kuulunut monta monta vuotta suosikkeihini. Näitä on tullut tarjoiltua vaikka ja kuin monta kertaa. Ihana ja raikas suupala. Lämmin suositus näille. Ohjeesta tulee reilusti rullia ja määrähän tietty riippuu siitä, moneenko osaan rullan leikkaat. Suositus 3-4 osaan.
Persikka-lohirullat
Raaka-aineet:
2pkt gluteenittomia tortilloja
300g graavilohta
200g ruohosipulituorejuustoa
1prk creme fraichea
1 pieni prk säilykepersikoita
1 nippu tilliä
hiukka suolaa ja pippuria
Ohje:
- Pilko lohi ja persikka pieniksi palasiksi sekä leikkaa tilli pieneksi.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Täytteen voit halutessa tehdä jo edellisenä päivänä vetäytymään jääkaappiin. Saa silloin enemmän makua.
- Laita reilu ruokalusikallinen täytettä jokaisen tortillan päälle ja levitä täyte, mutta älä ihan reunoja myöten.
- Pyöritä rullalle ja leikkaa 3-4 osaan sekä kiinnitä palat cocktailtikuilla.
- Nosta jääkaappiin vetäytymään vähintään 30 minuutiksi.
Nämä keräävät aina paljon kehuja,
- Sanna💛
Kommentit
Lähetä kommentti