Nachospelti (Gluteeniton)

Nachospelti on niiiiin hyvää! Se valmistuu nopeasti ja maistuu kaikille. Siitä on helppo tehdä versio kasvissyöjille jättämällä liha pois sekä lapsille jättämällä kastikkeet erikseen kulhoihin. Tämä on täydellistä share-ruokaa. Voit tehdä tätä ison pellillisen ja kaikki voivat siitä napsia itselleen haluamiaan juttuja. Kastikkeita voi halutessaan laittaa myös nachospellin päälle, mutta myös erikseen erillisiin kuppeihin, niin jokainen saa täydentää omien mieltymystensä mukaan.


Nachospelti(Gluteeniton)

Raaka-aineet:

nachoja 
paistettuja kanafileitä
juustoraastetta
Koskenlaskija juokseva cheddarkastiketta
1-2 pehmeää avokadoa
1-3 tuoretta  chiliä
ruukku korianteria
minitomaatteja 
1 punasipuli

Kastikkeeksi:

*Itsetehtyä quacamolea(löytyy blogista)
*Ranskankermaa
*Itsetehtyä salsaa(blogissa) tai valmista purkkisalsaa

Ohje:
- Laita pellin pohjalle kerros nachoja, päälle juustoraastetta sekä -kastiketta ja pilkottuja kanafileitä. Päälle toinen samanlainen kerros.
- Laita pelti uuniin 200 asteeseen 5-10 minuutiksi.
- Sitten päälle tomaatit, sipulit, chili, korianteri ja avokado.
- Laita halutessa jo pellille kastikkeita tai sitten pelkästään erillisiin kuppeihin.

Tämä on herkkua!
- Sanna💛


Kommentit