Kana-halloumisalaatti marinoiduilla mansikoilla
(iso tarjotin)
Marinoidut mansikat
0,5dl punaviinietikkaa
2rkl vettä
0,25dl sokeria
1/2 l mansikoita kokonaisina
Ohje:
- Mittaa etikka kattilaan. Kun se kiehuu, lisää vesi ja sokeri.
- Anna kiehua 5min.
- Sekoita kulhossa mansikat ja etikkaliuos. Lisää tarvittaessa sokeria.
- Nosta jääkaappiin jäähtymään.
Uunikasvikset
2 Paprikaa suikaleina
1-2 kesäkurpitsaa puolikkaaksi siivutettuna
rasia kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä ja suolaa
- Paahda 200 asteen uunissa noin 20 minuuttia, jotta kasvikset hiukka pehmenee.
Salaatti
Raaka-aineet:
Jääsalaattia
Marinoituja mansikoita
Uunikasviksia
1pkt Halloumi-juustoa siivutettuna
3-400g kanafileitä
Parmesaania
Ohje:
- Revi salaatti pohjimmaiseksi.
- Päälle uunikasvikset ja marinoidut mansikat.
- Paista pannulla kanafileet ja mausta suolalla.
- Paista pannulla halloumi, jotta se hiukka pehmenee ja saa väriä.
- Lisää loput ainekset ja raasta viimeiseksi päälle parmesaanilastuja ja hiukka sormisuolaa ja oliiviöljyä.
ENJOY!
- Sanna💛
Kommentit
Lähetä kommentti