Kana-halloumisalaatti marinoiduilla mansikoilla (Gluteeniton)

 Muutama viikko sitten tuli tehtyä ihanaa, ruokaisaa ja todella maistuvaa salaattia. Suosittelen tätä lämpimästi. Uunissa paahdetut kasvikset ja marinoidut mansikat antoivat ihanan extran lauantai-illan salaattiin. Marinoidut mansikat ovat muuten lämpiminä aivan huippuja briejuuston ja pähkinöiden kera!


Kana-halloumisalaatti marinoiduilla mansikoilla
(iso tarjotin)

Marinoidut mansikat

0,5dl punaviinietikkaa
2rkl vettä 
0,25dl sokeria
1/2 l mansikoita kokonaisina

Ohje:
- Mittaa etikka kattilaan. Kun se kiehuu, lisää vesi ja sokeri. 
- Anna kiehua 5min. 
- Sekoita kulhossa mansikat ja etikkaliuos. Lisää tarvittaessa sokeria.
- Nosta jääkaappiin jäähtymään.

Uunikasvikset

 2 Paprikaa suikaleina
1-2 kesäkurpitsaa puolikkaaksi siivutettuna
rasia kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä ja suolaa

- Paahda 200 asteen uunissa noin 20 minuuttia, jotta kasvikset hiukka pehmenee.

Salaatti

Raaka-aineet:
Jääsalaattia
Marinoituja mansikoita
Uunikasviksia
1pkt Halloumi-juustoa siivutettuna
3-400g kanafileitä
Parmesaania

Ohje:
- Revi salaatti pohjimmaiseksi.
- Päälle uunikasvikset ja marinoidut mansikat.
- Paista pannulla kanafileet ja mausta suolalla.
- Paista pannulla halloumi, jotta se hiukka pehmenee ja saa väriä.
- Lisää loput ainekset ja raasta viimeiseksi päälle parmesaanilastuja ja hiukka sormisuolaa ja oliiviöljyä.

ENJOY!
- Sanna💛

Kommentit