Täytetyt uunitortillat (Gluteeniton)

Tässä hyvä resepti, jota on kiva tehdä vaikka tarjoiluksi tai mukavaan iltaan. Uunissa paahdetut täytetyt jauhelihatortillat on hyviä ja maku on hiukka erilainen kuin perus tortilloissa.Salsa on hyvää valmiinakin, mutta quacamole kannattaa tehdä aina itse! Tiesithän, että valmiissa quacamolessa saattaa olla vain 2-3% avokadoa?! Kun ekan kerran teet nämä helpot kastikkeet itse, et enää halua niitä valmiina ostaa. Näiden reseptit löydät Kastikkeet-osiosta! 



Täytetyt uunitortillat
4-5 annosta

Raaka-aineet:

Gluteenittomia tortillalättyjä
400g jauhelihaa
1pss Taco-mausteseosta
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 sipuli pilkottuna
1tlk tomaattimurskaa
1/2 prk Koskenlaskija Cheddar- juoksevaa juustoa
Ranskankermaa/Kermaviiliä
Salsaa
Quacamolea
Jalapenoja
Salaattia, tomaattia, kurkkua

Ohje:
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Paista jauheliha ja sipulit pannussa. 
- Lisää Taco-mausteseos sekä tomaattimurska ja Koskenlaskija. 
-Anna hautua hetki.
- Laita lautaselle 1-2 tortilla/hlö ja laita niiden sisään täytettä ja käännä tortillalettujen reunat alaspäin.
- Valuta lettujen päälle päälle cheddaria.
- Paahda uunissa noin 5min.
- Ota lautanen pois uunista ja lisää ranskankermaa, quacamolea ja salsaa sekä salaattia, tomaattia ja kurkkua reunalle. Ripottele halutessasi päälle jalapenoja.
- Katso erikseen blogin Kastikkeet-osiosta itse tehdyn salsan ja quacamolen ohjeet. 

Nauti!
- Sanna💛



Kommentit