Kylmä pekoni-perunasalaatti (Gluteeniton)

Tässä toinen loistava tarjoiluun ja lisukkeeksi sopiva perunasalaatti, joka oli meillä viime vuonna vappupöydässä. Me tarjoilimme tämän grillatun porsaan sisäfileen kanssa. Tämän kannattaa antaa seistä 10-20 min pöydällä ennen tarjoilua, jotta se ei ole liian kylmää. Tämä salaatti maistuu pekonin kanssa tai ilman eli mieti muita tarjoiluja, haluatko lisätä sekaan myös rapeaksi paistettua pekonia.


Kylmä pekoni-perunasalaatti
(iso kulhollinen)

Raaka-aineet:
1,5kg uusia perunoita
2-4 maustekurkkua
3-4 kevätsipulia varsineen
2pkt pekonia
1prk kermaviiliä
1pss tsatsiki dippiaineksia

Ohje:
- Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja pilko ne kulhoon.
- Pilko muut raaka-aineet ja sekoita sekaan.
- Paista pekoni pannulla rapeaksi ja lisää salaattiin. 
- Sekoita kermaviili ja dippiainekset keskenään ja sekoita ne salaatin sekaan.
- Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti tai pari.

- Sanna💛

Kommentit