Helpot uuniparsat (Gluteeniton, lehmänmaidoton)

Parsakausi alkoi ja se on huippu raaka-aine, joka sopii moneen ruokaan. Monta ideaa on jo mielessä odottamassa. Tässä kauden toinen parsakokkailu, joka lähti siitä, että persiljat piti saada tuhottua johonkin ennen nahistumista. Ja siitä syntyi ihanan herkullinen lisuke melkeinpä mille tahansa.


Helpot uuniparsat
2-4 hlö

Raaka-aineet:
1pkt tuoreita parsoja
oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
kourallinen silputtua persiljaa
50-100g raastettua parmesaania(vuohenmaito)
suolaa

Ohje:
- Katkaise parsojen puinen kanta pois.
- Sivele parsat oliiviöljytilkalla.
- Laita parsat astiaan, purista päälle sitruunamehua, lisää raastettu parmesaani ja persilja.
- Voit vielä pyöritellä parsoja astiassa, jotta mausteita on joka puolella.
- Paista 200 asteessa 15-20 min.
- Ripottele suolaa valmiiden parsojen päälle.

Tämä lisukkeeksi ensi viikon kokkailuihin,
- Sanna💛

Kommentit