Chorizo pincho

Rakastan tapaksia ja cocktailpaloja ja niitä on kiva tehdä tarjottavaksi. Ne on helppoa syötävää ja jokainen voi pöydästä valita omat suosikkinsa. Ja mikä parasta, tapakset ovat poikkeuksetta helppoja tehdä. Näpertelyyn menee vaan yleensä hieman aikaa, kun teet jokaisen suupalan erikseen. Pidin vasta Me&i-asiakkailleni naistenillan ja tarjoilut tein tapas-tyylisesti. Nämä maustaa ihanasti tryffeliöljy, joka on loistotuote pizzan päälle ja moneen reseptiin. Tryffeliöljyä löytyy isoista ruokakaupoista.


Chorizo pincho
20-30kpl

Raaka-aineet:
Vajaa prk latva-artisokan sydämiä
1/2 prk rahkaa
muutama tippa tryffeliöljyä
1 tl suolaa
muutama rouhaisu pippuria
chorizomakkaraa(Tässä Lidlin ohuita isoja siivuja puolitettuna. Oli hyvä!)
Tuoretta Ciabatta-leipää
ruohosipulia

Ohje:
- Aja tehosekoittimessa artisokan sydämet pieneksi ja sekoita rahkaan. Mausta tryffeliöljyllä, suolalla sekä pippurilla.
- Maistele seosta ja lisäile varsinkin tryffeliöljyä pikku hiljaa.
- Anna seoksen tekeytyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia ennen tarjoilua. Tämän voi tehdä valmiiksi vaikka jo edellisenä päivänä.
- Leikkaa ciabatta siivuksi ja puolita siivut.
- Laita leivän päälle artisokkatahnaa, päälle chorizo ja koristele ruohosipulilla sekä kiinnitä cocktailtikulla.
- Parhaimmillaan nämä ovat heti ja leipä pysyy rapeana, mutta nämä voi myös hyvin tehdä paria tuntia ennen jääkaappiin valmiiksi.

* Jos haluat nämä gluteenittomana, niin käytä vaaleaa gluteenitonta leipää tai keksiä alustana.

Tapasterveisin,
- Sanna💛

Kommentit