Lämminsavulohimousse (Gluteeniton)

Lohimousset on aina hyviä. Tässä yksi versio niistä, jossa on pelkästään lämminsavulohta. Nopea 10 minuutissa valmistuva mousse on aina tykätty tarjottava. Tarjoilin sen tuoreen gluteenittoman ja maidottoman saaristolaisleivän päällä, jonka ohjeen pääset kurkkaamaan tästä:  https://kokkausterapiaa.blogspot.fi/2017/12/herkullisen-maukas-saaristolaisleipa.html


Lohimousse

Raaka-aineet:
3-400g lämminsavulohta
1/2 puntti tilliä
1 pieni punasipuli
200g turkkilaista jogurttia
1/2prk rahkaa
limepippuria myllystä
suolaa myllystä

- Pilko sipuli pieneksi.
- Leikkaa tilli silpuksi.
- Sekoita kaikki ainekset.
- Maistele sopiva suolan ja pippurin määrä.
- Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
- Maista uudestaan, onko mausteita tarpeeksi ja lisää tarvittaessa.
- Laita tahnaa leivän päälle ja koristele halutessa tillillä.

Tarjoile,
- Sanna💜



Kommentit