Vuohenjuusto-parmankinkkutapas (lehmänmaidoton, gluteeniton)

Nämä oli superherkkuja!! Googlailin netistä vuohenjuustotapaksia enkä oikein löytänyt mitään mieleistä ja sitten mieleeni juolahti yrttien ja vuohenjuuston sekoitus, joka on loistava. Päälle halusin jotakin raikasta, joten kurkku toimi siinä täydellisesti ja parmankinkku täydensi tämän yhtälön. Täyte itsessään on gluteeniton eli käytä alustana gluteenitonta keksiä, niin silloin se on kokonaan gluteeniton. Kuvassa on käytetty ruisnappeja, jotka eivät ole gluteenittomia.

Herkulliset suupalat


Täytteen pursottamalla saa lopputuloksesta kauniin.

Vuohenjuusto-parmankinkkutapas

Raaka-aineet:
200g vuohenjuustoa
kourallinen tuoretta ruohosipulia
kourallinen tuoretta persiljaa
Kurkkusiivuja
Parmankinkkua
Gluteenittomia keksejä tai ruisnappeja

Ohje:
- Laita kulhoon vuohenjuusto ja yrtit. 
- Muussaa sauvasekoittimella.
-Laita täyte pursotinpussiin ja pursota keksien päälle.
- Laita päälle juustohöylällä leikatut kurkkusiivut ja parmankinkku.
- Tarjoile.

- Sanna💛

Kommentit