Herkullinen pannukakku (Gluteeniton, maidoton)

Pannaria on meinannut olla vaikea tehdä gluteenittomana ja maidottomana, jos sen haluaa vielä kuohkeana, pehmeänä ja maistuvanakin eikä ohuena pannukakkuna. Nyt taisin onnistua aika hyvin. Suosittelen kokeilemaan. Pannukakku on ihana parasta Oatlyn-kauravaniljakastikkeen ja jäisten marjojen kera.


Pannukakku
(pellillinen)

Raaka-aineet:
3,5-4dl Semper vaalea gluteeniton jauhoseos
0,75dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
8dl mantelimaitoa tai muuta kasvismaitoa
2 kananmunaa
75g sulatettua kasvisrasvaa tai voita

Ohje:
- Sekoita kuivat aineet ja sekaan maito sekä kananmunat.
- Sekoita viimeiseksi sulatettu hiukka jäähtynyt rasva.
- Kaada taikina pellille ja paista heti 200 asteessa noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä,
- Sanna💛

Kommentit