Pätkisjuustokakku (Gluteeniton)

Tällä herkuteltiin tänä äitienpäivänä. Ohje on loistava! Kakku on ilmavan kevyt, mutta kuitenkin niin maukas ja maistuva. Jos on Pätkiksen tai yleensäkin minttusuklaan suuri fani(kuten itse olen), tämä kakku maistuu varmasti.



Pätkisjuustokakku
(8-10hlö)

Pohja:
150-200g gluteenittomia suklaakeksejä
50g voita

- Rouhi keksit murusiksi veitsellä ja lisää sekaan sula voi.
- Levitä pohjan aineet 20cm irtopohjavuoalle leivinpaperin päälle.

Täyte:
1prk mascarponea
1prk Flora vanillaa
1pss Pätkiksiä
4rkl vahvaa kahvia
3 liivatetta

- Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.
- Vaahdota Flora vanilla.
- Sekoita vaahdon sekaan mascarpone sekä veitsellä rouhitut Pätkikset.
- Kuumenna kahvi kuumaksi ja sekoita kuppiin liivatteet. Kaada täytteen sekaan reippaasti vatkaten.
- Kaada täyte pohjan päälle.
- Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli.

- Sanna💛

Kommentit

  1. Pätkiksessä on gluteenia joten ei oo enää gluteeniton kun laiteaa pätkis sekaan

    VastaaPoista

Lähetä kommentti